Засилени мерки за сигурност в столицата заради среща на високо

...
 Засилени мерки за сигурност в столицата заради среща на високо
Коментари Харесай

Засилени мерки в София преди пристигането на Йенс Столтенберг

 

Засилени ограничения за сигурност в столицата поради среща на високо равнище. В понеделник в страната ни идва генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

България е хазаин на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО.

Той желае да се признаят сегашните линии на бойното поле

Затова и в идващите три дни вратите на Националния замък на културата ще бъдат отворени за близо 400 парламентаристи от общо 32 страни членки на НАТО, както и от 25 страни-партньори и организации.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Това изяснява и засиленото полицейско наличие в региона, както и по-строгите ограничения за сигурност, които виждате и в този миг.

Основният фокус на диалозите ще е върху общата защита и сигурността, включително и поддръжката за Украйна.

Десетки са случаите на необясними признаци като световъртеж, главоболие и мъчителен звук в ушите

В събота и неделя са съвещанията на комитетите по ресори, а кулминационната точка е в понеделник, когато в пленарното съвещание ще вземат участие генералният секретар на НАТО, служебния министър председател и посредством видеоконферентна връзка - министърът на защитата на Украйна.

Генералният секретар на НАТО беше на посещаване в България и през 2019 година.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР